image
 |  20 1 Лютого 2020 | 20:37

«Згодні займатися сексом з чоловіками, жінками», – особливості проституції в ДНР

Через нестачу коштів на життя та відсутність роботи на території ЛДНР місцеві жителі заробляють гроші інтим-послугами. Так, деякі мешканці ОРДЛО пропонують секс через соціальні мережі та тематичні сайти.

"Грошей вистачає на життя. Щомісяця можна отримувати 15 тис гривень, - каже Gazeta.ua Ганна з Донецька. Прізвище просить не вказувати. - Знайомляться із нами через інтернет. На сайтах жінки у цієї сфери діляться на дешевих та елітних. Їх вибирають за кольором волосся, очей, розміром грудей та навіть наявності чи відсутності інтимної стрижки. Найнижча ціна – 400 гривень. Найдорожча – 1577 гривень за годину. Деякі можуть виїхати в сусідні міста – Ясинувату, Макіївку, Харцизьк. Але це для перевірених клієнтів. Майже всі дівчата працюють задля своєї безпеки у власних домівках, – Якщо чоловік хоче провести цілу ніч – платить біля 3 тис гривень. Більшість клієнтів – бойовики. Але дівчата не люблять з ними працювати, тому що багато з них – неадекватних".

Іноді серед клієнтів є російські найманці та жителі РФ, які їздять сюди до родичів чи по справах. Секс-послуги в ЛНР та ДНР дешевші, аніж в РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий, якого покарали за критику Зеленського, заявив про намір судитися

На території ДНР є також чоловіча проституція. Найчастіше такими послугами користуються інші чоловіки, рідше – жінки. Пропонують інтимні послуги через соціальну мережу "ВКонтакте".

"Послугами хлопців користуються частіше інші хлопці. Особливо чоловіки, яким за 30, мають гроші, і які хочуть урізноманітнити своє життя. Таке задоволення не з дешевих - мінімум 400 гривень на годину, - каже Денис Рудаков з окупованого Донецька. - "Хлопчики за викликом" сидять в Інтернеті і пишуть, що готові віддатися за винагороду. Найчастіше це молоді хлопці після університету, які не змогли знайти роботу за фахом і за сімейними обставинами не можуть залишити роботу. Іноді вони пишуть, що працюють, але треба гроші на одяг або їжу, тому згодні займатися сексом з чоловіками, жінками і навіть з декількома людьми одночасно. Але надавати секс за гроші хлопцям небезпечно. Деякі з них не зустрічаються на виїзді і спочатку домовляються на зустріч на нейтральній території".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити