image
 |  758 31 Січня 2024 | 19:14

Жахлива звістка: не стало двох Захисників з Волині

Знову страшні новини сколихнули Волинь - обірвалося життя двох захисників. 

Підтвердили смерть 49-річного військовослужбовця Петра Янкевича з села Новосілки Володимирської громади – майже три місяці його вважали зниклим безвісти, -  повідомив у телеграмі мер Володимира Ігор Пальонка.

«З сумом повідомляю про смерть іще одного захисника – жителя села Новосілки, Янкевича Петра Анатолійовича, 1974 року народження», – йдеться у дописі.

Пальонка додав, що доля бійця була невідомою з 8 жовтня 2023 року, відколи рідні втратили зв’язок із бійцем.

Про день, час та місце прощання із військовослужбовцем повідомлять згодом.

Експертиза підтвердила загибель у Запорізькій області 33-пічного військовослужбовця Олександра Карабіна з Нововолинська – понад чотири місяці його вважали зниклим безвісти,- повідомив у телеграмі мер міста Борис Карпус.

«Наша громада знову в скорботі. 26 вересня 2023 року в Запорізькій області загинув Герой Олександр Карабін, 1990 року народження. Житель Нововолинська», – написав він.

Олександр Карабін вважався безвісти зниклим, але експертиза підтвердила загибель. 

У четвер, 1 лютого, о 11:30 тіло Олександра Карабіна зустрінуть коридором пошани біля моргу Нововолинська. О 12:00 розпочнеться панахида й прощання у Свято-Духівському соборі. 

Чин погребіння відбудеться на Алеї Слави Героїв (кладовище в районі 2-ї шахти).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через гостру серцеву недостатність помер військовий з Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити