image
 |  11 26 Вересня 2021 | 14:24

«Женіть таке біосміття»: українці погрожують зірвати концерти Інстасамки у Києві

Скандальна співачка з РФ Інстасамка, яка тільки нещодавно влаштувала істерику та вигнала фаната на концерті у Києві, знов їде в Україну. На цей раз реперка хоче виступити не тільки у столиці, а ще й в Харкові.

Проте українці не бажають бачити скандальну артистку та навіть погрожують зірвати її концерти. З такими закликами виступили користувачі у Telegram-каналі "Катарсис".

"Інстасамка, яка на останньому концерті в Києві принизила свого ж фаната (і подєлом), пропагує вживання наркотиків, алкоголю та усе це на аудиторію менше 18 років, - планує знов виступати в Україні через місяць. Ну а що? В Крим не їздила — значить норм виконавець. Запускай!", - іронічно написали автори заклику зривати концерти російської співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал у поїзді: п'яна провідниця займалася оральним сексом зі сплячим пасажиром

У коментарях користувачі не підбирають вирази, вони називають Інстасамку образливими словами та пишуть, що таким, як вона, точно не місце в Україні. Окрім цього, деякі українці планують дзвонити до адміністрацій Харкова та Києва з вимогами заборонити виступ співачки.

"Та нє, женіть такий біомусор з України, вона в рашці неодноразово "прославлялася", нічого позитивного вона не принесе нашій молоді", "хай сидить у своїй Росії", "мало нам бруду, ще й ця лізе", - пишуть коментатори.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити