image
 |  0 14 Лютого 2019 | 19:41

Жінка майже осліпла на одне око після татуажу повік (ВІДЕО)

Майстер, яка робила маніпуляцію, своєї провини не визнає.

Уманчанка після послуги татуажу стрілок на повіках фактично осліпла на одне око. В цьому вона звинувачує майстриню, однак та провини не визнає, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Це була нібито звичайна послуга татуажу повік, але вона закінчилась для Світлани дуже погано. Із майстринею жінка раніше була знайома, тож без жодних сумнівів довірила їй власні очі. Привабила й акційна ціна – замість 1500 лише 500 грн. Однак під час процедури в ліве око потрапив анестетик – на думку Світлани, це спричинило хімічний опік. "Не переживайте, я професіонал: у мене ніколи ніяких інцидентів не було, а почервоніння, припухлість, ви не переживайте, в мене вже такі клієнтки були: ой, у мене тут щось напухло. Нормально. Один-два дні й воно пройде", - переповіла клієнтка реакцію майстрині.

На додачу до набитих стрілок на повіках - втрата зору. Уманчанка після послуги татуажу фактично осліпла на одне око. Каже: усе через недбальство майстрині. Та ж провину не визнає. Про це написала пост у Фейсбуці, але згодом його видалила й тепер із журналістами спілкуватись відмовляється. 

Коли проблема стала явною, майстриня обіцяла допомогти фінансово. "Вона мені передзвонила сама і сказала: а ти ж у мене по акції робила? Я кажу: так. Ну, ти в мене моделлю була, а на моделях навчаються", - розповіла Світлана. До поліклініки вона дійшла лише на третій день після опіку – там виявили ерозію на роговиці та хімічний опік третього ступеня. Постраждалу госпіталізували та направили на лікування до Одеського інституту Філатова. Лікарям вдалось покращити зір, але й після цього око бачить лише на 35%.

Тепер що три дні жінка приходить для обстежень у поліклініку. Справу про невдалий татуаж уже розслідують правоохоронці. "Згідно акту судово-медичного обстеження, в даної жінки виявлено середній ступінь тілесних ушкоджень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження", - пояснюють у поліції. При цьому Світлана не єдина, хто скаржиться на майстра татуажу – журналістам інша дівчина на умовах анонімності розповіла про власну біду та додала, що правди так і не добилася. "Я купу грошей витратила на лікування, але там марно щось доказувати", - пояснила вона.

Майстриня ж своєї провини не визнає, а з журналістами спілкуватися взагалі відмовляється. "Я не можу, я зараз зайнята, я батька привезла в лікарню. Я відмовляюся від усяких коментарів. Все, до побачення", - сказала вона телефоном. Натомість адміністратор комплексу, у якому працює майстер татуажу, переконує, що та хотіла допомогти, але Світлана відмовилася. Світлану ж чекає тривале лікування – медики не дають жодних гарантій на повне повернення зору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Хірург з Волині повернув красу жінці з пухлиною на щоці (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити