image
 |  4 12 Грудня 2021 | 19:44

Жінка у важкому стані: повідомили про стан травмованих у ДТП у Луцьку

Автомобілі екстреної медичної допомоги доправили двох травмованих в аварії до міської клінічної лікарні, ще одну жінку у важкому стані – до обласної клінічної лікарні.

Про це розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік, - йдеться на сайті «Суспільного».

Зі слів головного лікаря Волинської обласної лікарні Олександра Дударя, до закладу доставили 39-річну жінку з політравмами, переломами кісток черепа та гомілок. Жінка без свідомості перебуває у реанімації.

Заступник директора Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов розповів, що до міської клінічної лікарні по допомогу звернулися троє людей. Після огляду усіх відпустили додому на амбулаторне лікування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водій на швидкості в'їхав у натовп людей: пасажири втекли з місця аварії (ФОТО, ВІДЕО)

В аварії також травмувалася дитина. Хлопчика наразі оглядають у травмпункті обласної дитячої лікарні.

Нагадаємо, що сьогодні, у Луцьку біля торгового центру «Там там» авто в'їхало у натовп людей. За попередньою інформацією, за кермом легковика був 16-річний хлопець.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити