image
 |  4 11 Серпня 2020 | 21:03

Жителі луцької багатоповерхівки залишилися без гарячої води

Другий день багатоповерхівка в Луцьку без гарячого водопостачання через аварію. Комунальники виявили порив мережі, - розповів Суспільному прес-секретар ДКП "Луцьктепло" Антон Безносиков.

Мешканка будинку на Будівельників, 11 Галина Колодяжна каже, що цього року їм відключали гарячу воду на місяць. Тоді робили профілактику.

"Із суботи з вечора немає гарячої води, ніхто нічого не пояснює. От зараз прийшла з дачі, то треба обмитися, а зараз грій в каструлі і обливайся", - каже мешканка будинку.

Витік на тепловій мережі виявили 9 серпня, - каже прес-секретар ДКП "Луцьктепло" Антон Безносиков.

"Вирішили тимчасово припинили подачу теплої води до будинку. Сьогодні шукали витік і його хотіли локалізувати, пробували тимчасово вирішити проблему, щоб відновити теплопостачання. Не вдалося", - розповів речник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За сприяння COVID-19: село Світязь на 2 дні перетворилося на мегаполіс (ФОТО, ВІДЕО)

Гарячу воду до будинку подають централізовано – від котельні "Луцьктепла". Василь Марков встановив вдома бойлер. Каже: так вигідніше.

"Мені ніяких незручностей, бо в мене бойлер", - говорить мешканець будинку на Будівельників, 11.

Речник "Луцьктепла" Антон Безносиков говорить, що у вівторок комунальники будуть більшими силами проводити ремонтні роботи й відновлять подачу гарячої води.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити