image
 |  2351 9 Грудня 2023 | 19:18

Жителька Володимира відкрила кав'ярню на грантові кошти

Жителька Володимира Катерина Гаврилюк, завдяки урядовій програмі “єРобота” та за сприяння фахівців Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості, відкрила на грантові кошти кав’ярню і перетворила на бізнес своє хобі.

Про це пише Слово правди.

Ще перебуваючи у декретній відпустці, вона, економіст за освітою, відчула бажання змінити професійну діяльність – спробувати свої сили у сфері кулінарного мистецтва, перекваліфікуватися на кондитера. Адже дуже любила пекти торти, тістечка та прикрашати їх. Першими споживачами продукції був синочок і чоловік. Згодом робила солодкі подарунки своїм близьким та друзям. Водночас увесь свій вільний час проводила в інтернеті в пошуках безплатних майстер-класів та за розмовами з однодумцями. Щоразу хотілося зробити краще, якісніше, смачніше. І дуже цим захопилася.

Кожен раз смакуючи новим тістечком, вона вчилася й удосконалювала свої навички з виготовлення солодощів. Так виникла ідея відкриття власної кав’ярні. Навіть назву придумала – «Gelato».

Почалися пошуки приміщення. Перебрала десятки варіантів. Зупинилася на варіанті біля улюбленого місця відпочинку містян – парку «Слов’янський». Але, побачивши величину майбутнього орендованого приміщення, зрозуміла, що бюджет її задуму набагато більший, ніж вона запланувала. Саме тоді на допомогу прийшла урядова програма «єРобота». Безсонна ніч, кілька консультацій фахівців центру зайнятості та власноруч написаний бізнес-план. Звичайно, все було нелегко, але, дякуючи людям, які допомагали, все вдалося. І згодом, отримавши кошти, закупила необхідне обладнання для майбутньої роботи та працевлаштувала двох працівників на нові робочі місця.

Сьогодні її дітище – кав’ярня – затишне атмосферне місце з надзвичайно різноманітним асортиментом, з гарною репутацією та сотнями задоволених клієнтів.

«Цей заклад – моя душа, моя мрія, моя гордість! Я можу займатися улюбленою справою, працювати на гарному обладнанні й отримувати за це гроші. Моя справа перейшла на новий, значно вищий. рівень Я щиро рада бачити кожного, усім колективом тішимося, коли клієнти повертаються до нас знову і знову. Працюємо і розвиваємося далі», – каже Катерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканців Володимира кличуть на дитяче свято

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити