image
 |  9 26 Березня 2023 | 23:31

Жителька Жидичина хоче взяти в оренду 34 сотки для виробничих потреб

Мешканка громади Олена Сад дати хоче взяти земельну ділянку на вул. Данила Галицького, 61-ч у селі Жидичин Луцького району Волинської області на умовах оренди строком на 5 років площею 0,3441 га.

Про це йшла мова під час засідання земельної комісії Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Цільове призначення ділянки - для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

Проєкт рішення передбачає укладення з громадянкою договору оренди землі, а також оформити інші документи, необхідні для вчинення цієї угоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани звинувачують "Волиньелектрозбут" у виробництві непотрібної макулатури (ФОТО)

Також пропонується встановити орендну плату в розмірі подвійної ставки земельного податку, затвердженого рішенням Луцької міської ради від 23.06.2021 № 13/67 «Про встановлення ставок земельного податку», що становить 6 % нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,3441 га.

Депутати проєкт рішення не підтримали, оскільки в них виникли питання щодо того, якою саме підприємницькою діяльністю хоче займатися громадянка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити