image
 |  5 26 Травня 2020 | 08:48

Життя – сповна: 50-річна волинянка планує за добу пробігти з Луцька до Львова

Лучанці Тетяні Толкаченко – незабаром 50, але що таке жити по-справжньому вона зрозуміла лише тоді, коли розвернула своє життя на 180 градусів. Окрім основної роботи, жінка займається велоспортом, бігає на пікніки в Рівне і підкорює скелі.

Тепер планує за добу пробігти з Луцька до Львова, – інформує Форпост Львів.

"Мене звати Тетяна, мені багато років, моє коріння зі Сходу України, але дім – у Луцьку. Займаюся тим, що працюю у велосипедному магазині і обожнюю ремонтувати", – каже про себе спортсменка.

За плечима в неї – тисячі подоланих кілометрів на своїх двох та із велосипедом, машиною ж вже не цікаво. До цього – дві освіти психолога та фізреабілітолога, двійко дітей, два розлучення і переїзди з міста в місто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З центрального парку Луцька викрали 21 тую (ФОТО, ВІДЕО)

Героїня матеріалу – без перебільшення справжній мотиватор і приклад того, що головне – вчасно взяти себе в руки і направити шалену енергію в правильне русло, не здаватися і вірити у власні сили. Аби тоді, коли вам незабаром 50 у паспорті, можна було похизуватися підтягнутим тілом, без проблем пробігати 70 кілометрів, катати нічні велогонки і жити так, як не жили у 25.

"Так, є в мене в планах добовий біг до Львова. Я зараз цікавлюся в таких досвідчених бігунів, в чому ж вони бігають, аби нігті на ногах не зривало, але кажуть, що тут нічого не зробити, потрібно терпіти. Зараз потрібно підготувати себе, розрахувати всю логістику. Планую десь на свій день народження в листопаді спробувати.

Це буде, звісно, короткий день, але раніше, певно, не зможу. До того ж, так символічно.

Велосипедом у Львів також ще не їздила. Десь за Стояновом була і так далі від нього, але в сам Львів мені поки було нецікаво. Ми й більші відстані, аніж до Львова, їздили за день, але туди ні", - розповідає Тетяна.

Детальніше з цікавинками із життя лучанки можна ознайомитися в інтерв'ю виданню ВолиньПост.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити