image
 |  0 29 Грудня 2019 | 19:46

«Жлобство і корупція»: один зі «слуг народу» погорів на скандальному корпоративі

Екснардеп VIII скликання Ігор Мосійчук заявив, що народний депутат від "Слуги народу" Олександр Юрченко святкував новорічний корпоратив у київському ресторані "Галерний", який ще рік тому вимагав закрити.

Крім того, бенкет парламентаря нібито оплатив власник закладу. Фото зі скандального заходу, а також скріншот старого допису Юрченка Ігор Мосійчук опублікував на своїй сторінці у Facebook, - пише OBOZREVATEL.

"Народний депутат від "слуг народу" Олександр Юрченко разом із помічниками відсвяткував прийдешній Новий рік. Виклав фото з цього святкування у ФБ. Нічого особливого, такий собі корпоратив. Стіл, до речі, дуже скромний, демократичний. Все добре, якби не одне але. Цей корпоративчик відбувався у ресторанному комплексі "Галерний", який трохи більше року тому вимагав від правоохоронних органів закрити голова громадської ради при Голосіївській РДА Олександр Юрченко", – акцентував увагу Мосійчук.

"Нардеп від "Слуги народу" Олександр Юрченко, ще будучи активістом, нагинав ресторанм із помічниками!" – обурився колишній парламентар.

Мосійчук уточнив, що стрілкою на фото позначений власник ресторану Олександр Крамаренко, за рахунок якого нібито і відбувалося святкування.

"А це вже історія не тільки про жлобство, але і про корупцію! Готуємо заяву в НАБУ", – пригрозив Мосійчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський телеканал заявив, що купив серіал виробництва «Кварталу 95»

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Мосійчук показав відео, на якому зображений нібито член "Слуги народу" Сергій Литвиненко у нетверезому стані. За його словами, він був знятий після новорічного корпоративу партії "Слуга народу".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити