image
 |  5 1 Червня 2020 | 12:25

Жорстоке вбивство у Луцьку: затримали злочинця (ФОТО)

У Луцьку поліція оперативно розкрила умисне вбивство: підозрюваному загрожує 15 років позбавлення волі.

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Волинської області.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Учора, в квартирі за місцем проживання в обласному центрі Волині, виявили мертвим 43-річного лучанина. На його тілі були видимі тілесні ушкодження, що свідчило про насильницьку смерть постраждалого.

На місце виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці провели детальний огляд місця події, тіло направили на проведення судово-медичної експертизи.

За фактом умисного вбивства відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські журналісти показали наслідки видобутку бурштину (ФОТО)

У рамках досудового розслідування оперативники у співпраці із слідчими встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний раніше судимий 30-річний уродженець Дніпропетровської області, котрий тимчасово проживав у Луцьку.

Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після оголошення затриманому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, зловмисникові обиратимуть міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити