image
 |  0 28 Жовтня 2020 | 17:36

Журналістам-розслідувачам заборонили працювати в Раді

Журналістів проєкту "Слідство.Інфо" позбавили акредитації при Верховній Раді через "не всебічне висвітлення роботи парламенту".

Про це заявила головна редакторка проєкту Анна Бабінець.

"Ми отримали листа від пресслужби про те, що всіх журналістів нашої агенції позбавлено акредитації, оскільки ми не всебічно висвітлюємо роботу Верховної Ради. Серйозно?" — обурилась редакторка.

Бабінець вважає таку причину необ'єктивною, оскільки "Слідство.Інфо" зробило проєкт "Посіпаки", який змусив Верховну Раду почати оприлюднювати імена помічників нардепів, які раніше були засекречені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинській митниці у «тракториста» виявили контрабанду (ФОТО)

Також редакторка нагадала про розслідування, які, зокрема, стосувалися нардепів Олександра Дубінського, Ігоря Палиці та Олександра Гереги.

"Ми у "Слідстві.Інфо" вбачаємо в такому рішенні ВР наступ на свободу слова і тиск на незалежні медіа з боку держорганів. Будемо його оскаржувати й обовʼязково повідомимо про це всі впливові міжнародні організації", — повідомила Бабінець.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити