image
 |  0 4 Січня 2018 | 09:12

Журналісти газети «Експрес» готують акцію протесту

Масштабну акцію протесту, під  назвою «Червона картка для Гройсмана» готують журналісти видання «Експрес». Про це повідомляється на офіційному сайті газети.

Прихильники часопису мають на меті в радикальний спосіб захищати право людей на вільне слово. Проте газета закликає не вдаватися до кардинальних дій, утримуватися від спроб здійснювати підпали поштових відділень, пошкодження майна «Укрпошти».
- "Укрпошта" — наше національне підприємство, ми повинні цінувати його. Ми відстоїмо свою правду демократичними методами, ми захистимо право людей читати ті газети, які обирають люди, а не чиновники — для людей. Ті, хто використовує держпідприємство для блокування газети "Експрес", неодмінно підуть геть. А пошта знову працюватиме для людей. Дякуємо кожному із тисяч тих, хто висловлює у ці дні підтримку газеті "Експрес" у її боротьбі. "ЕКСПРЕС" НЕ ЗУПИНИТИ!

Наразі не існує жодної гарантії, що переплатники отримають газету на початку січня. Але номер готується до друку, весь тираж буде доставлено на «Укрпошту».
У газеті кажуть, що державне підприємство "Укрпошта" блокує поширення газети "Експрес" всупереч чинному договору.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити