image
 |  4 4 Лютого 2022 | 19:47

Журналістка розголосила суму «доплат», яку отримують у конвертах депутати в Раді

Заяви про те, що нардепи із президентської фракції отримують доплати у конвертах, звучали неодноразово. Так, колишній «слуга» Гео Лерос говорить про суми від 15 до 50 тисяч доларів щомісяця. А головна редакторка інтернет-видання «Гордон» Алеся Бацман заявила, що народні депутати від «Слуги народу» щомісяця отримують доплати, що досягають 75 тисяч доларів.

Про це пише «Сегодня», зазначають Патріоти України.

«Коли зайшли ці всі хлопці у Верховну Раду, вони позиціонували себе як найчесніші — „нове покоління, ми змінимо все, ми змінимо правила, у нас не буде жодної корупції“… І тут поступово, потихеньку… Кота у мішку не приховаєш, у кулуарах відразу починають хвалитися, особливо люди недосвідчені. Одразу починаються розмови про те, що, виявляється, „слугам“ також починають платити», — розповіла вона в ефірі «Україна 24». Спочатку, за її словами, йшлося про «смішні гроші за мірками Верховної Ради»: 500 доларів, 1000 доларів, 1500 доларів.

«Політичні журналісти, які давно в цій історії, навіть жартували — яка девальвація сталася!.. Ті, хто раніше були манікюрницями, фотографами — для них і 1000 доларів було добре, за це вони продавалися та купувалися. Але йшов час і ставки зростали, ці хлопці все «розпробували», заматеріли, у них дуже швидко «виросла на голові корона», — зазначила вона і додала, що багато нардепів навіть не приховували, що їм платять: «В інтерв'ю дуже багато хто говорив про це. Навіть Антон Поляков, нині покійний, про це говорив не раз, і називалися вже зовсім інші цифри — що на місяць народні депутати одержують від 10−20 тисяч доларів і вище, залежно від позиції, до 70−75 тисяч доларів щомісяця».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський олігарх накопичив у своїх руках 100 гектарів землі, виділених учасникам АТО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити