image
 |  0 30 Січня 2020 | 09:33

Журналістці «Радіо Свобода» Галині Терещук спалили автомобіль у Львові (ФОТО)

Підпал стався опівночі на вулиці Кубійовича у центрі міста.

Про це повідомляє «ZAXID.NET».

Львівській кореспондентці української служби «Радіо Свобода» Галині Терещук та її чоловікові, журналісту Василеві Терещуку уночі на четвер, 30 січня, на вулиці Кубійовича у центрі Львова спалили автомобіль Mitsubishi Colt.

«Щойно мені спалили машину, підійшла людина у масці», – написала вночі Галина Терещук у Facebook.

Підпал автомобіля Mitsubishi Colt, 2004 року випуску, який належить подружжю Терещуків, стався близько опівночі.

Як розповіла Галина Терещук вранці, 30 січня, у коментарі ZAXID.NET, вночі її чоловік почув, що в автомобілі спрацювала сигналізація, визирнув у вікно і побачив, що машина горить, відразу побіг на вулицю гасити. Одразу ж на місце викликали пожежників і поліцію. Мешканці з сусіднього будинку випадково зафіксували на відео, як невідомий у масці підходив до автомобіля, поклав пакет на лобове скло і підпалив, після чого втік. Зі слів сусідів, вони навіть встигли запитати невідомого, що він збирається робити, чи підпалювати вулицю. На що цей чоловік відповів: «Ні, саме цю машину».

«На побутовому відео видно, що одна людина підходить конкретно до цієї машини, бо там ще інші автомобілі стояли. Він конкретно вибрав саме цю машину, поклав пакет, підпалив і втік», – розповіла Галина Терещук.

З її слів, унаслідок підпалу автомобіль знищено, повністю вигоріла його передня частина.

Наразі журналістка не має версій, чому спалили її автомобіль. Запевняє, що не має жодних конфліктів на побутовому рівні чи в родині. Тому не виключає, що це може бути пов’язано з її журналістською роботою.

«Я не знаю, хто це міг зробити. Я не маю натяків на якісь побутові версії… Мені самій цікаво, чому це зроблено, на що розраховували – на резонанс, залякати. Я теж хочу мати відповіді на запитання – чи це залякати чи спричинити якийсь резонанс, дестабілізацію. Я поки що цих відповідей не маю», – зазначила Галина Терещук.

Хто така Галина Терещук?

Галина Терещук працює кореспонденткою «Радіо Свобода» у Львові та Львівській області з 2000 року. Окрім статей та репортажів, вона також пише блоги на сайті «Радіо Свобода».

Закінчила факультет журналістики Львівського національного університету імені Франка. Має досвід роботи на телебаченні і в газетах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку посеред ночі спалили авто місцевого бізнесмена: відомі деталі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити