image
 |  2 20 Березня 2020 | 21:39

Зима повертається: синоптики попереджують про снігопади і заморозки

До кінця тижня в Україні очікується різка зміна погодних умов, адже замість весняного тепла частину країни накриють похолодання та опадами у вигляді дощу і снігу.

Відповідно до даних Укргідрометцентру, упродовж 21-25 березня в країні погіршиться погода, а також оголошено штормове попередження.

У більшості областей вночі до 1-7 морозу, вдень від -3 до +3, а на півдні та сході вночі близько нуля, а вдень +2+7.

"22-23 березня похолодання супроводжуватиметься поривами вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий), та опадами: у західних, північних, центральних та Харківській областях у вигляді дощу та мокрого снігу. Місцями очікується утворення снігового покриву висотою 1-3 см, на дорогах ожеледиця. У південних, Луганській та Донецькій областях опади переважно у вигляді дощу", – йдеться у повідомленні.

До того ж, у Карпатах 21-23 березня очікуються снігопади, а також посилення вітру до 15-25 м/с. Прогнозується утворення снігового покриву висотою у 5-10 см, що може погіршити ситуацію на дорогах в гірській місцевості, - пише Максимум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин: Лучани в соцмережах розпочинають флешмоб «Я в масці та рукавичках»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити