image
 |  7 17 Грудня 2022 | 21:52

Зірка шоу "Холостяк" поділилася спокусливою світлиною

Вікторія Варлей без білизни позувала на камеру.

Про це пише ТСН.

Учасниця 12-го сезону шоу "Холостяк" – 37-річна акторка Вікторія Варлей – опублікувала в Instagram відверту світлину, на якій вона постала без бюстгальтера.

Віка спокусливо позувала, лежачи на килимі. З одягу на ній лише чорні капронові колготи в гороховий принт.

Свій образ вона доповнила укладанням, макіяжем із чорними стрілками і елегантними сережками.

У дописі Варлей поділилася роздумами про сильну і незалежну жінку. Вона також розповіла, як ставиться до критики.

"Дуже важливим є правильно закладений сімейний фундамент – дівчата завжди дивляться на своїх матерів. Сильною та незалежною не народжуються, це життєвий шлях, який частіше за все дуже складний і виснажливий. Я не потребую чужого схвалення, тому що я самодостатня людина. Риси характеру я не поділяю на чоловічі та жіночі, мені цікаві амбітні, впевнені в собі люди.

Стосовно критики, по-перше, дуже важливо подивитися на людину, яка критикує, як правило, критикують через низьку самооцінку, а самий швидкий спосіб цю самооцінку підняти - принизити іншу людину. Така людина не сприймає себе і відчуває себе "хорошою", тільки якщо поруч хтось поганий. Або критика може бути через емоційне напруження, оці всі "щасливі дружини і мами Назарчика" саме через це пишуть гнівні коментарі, таким чином гнів і страх виходить назовні і вони отримують емоційну розрядку. Тому для мене неважливо, хто і що про мене думає чи каже, адже я не можу відповідати за чужі емоції.

Не сприймати критику взагалі також неправильно, це може навіть нашкодити вашій кар'єрі і відносинам, тому я сприймаю критику, якщо вона обґрунтована і корисна, коли людина може запропонувати, як зробити краще. Тоді критика може стати навіть компліментом!

Більшість жінок боїться засудження зі сторони: а раптом не вийде, раптом я недостатньо розумна, талановита. А можливо, взагалі не гідна! Але тільки з того моменту, коли думка оточення стає байдужою, починається свобода", - написала Вікторія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині медсестра погоріла на внесенні неправдивих даних

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити