image
 |  1073 12 Вересня 2024 | 11:38

Зламана гірка, побита альтанка: у селищі на Волині "погуляли" вандали

У селищі Локачі вандали зламали дитячий майданчик - їх уже знайшли.

Про це пише Тарас Хомяк у групі Локачинська селищна рада.

"На початку літа Локачинська селищна рада стала учасником проекту від ПРООН, в межах якого за НЕДЕРЖАВНІ благодійні кошти мав бути облаштований дитячий майданчик поблизу водойми в Локачах. Як більшість зауважили, більша частина робіт з встановлення наданого БЕЗКОШТОВНО обладнання Локачинським ВУЖКГ вже виконана і лишилось небагато до закінчення.

Проте серед нашого люду завжди знайдуться неадеквати, яким муляє благоустрій та щось нове і гарне. Так і сталось вчора, у ніч з 5 на 6 вересня. Були пошкоджені елементи нового дитячого майданчика і встановлена минулого року Локачинським ВУЖКГ альтанка біля пляжу.

Звичайно, Локачинською селищною радою буде відремонтований і майданчик, і альтанка. Придурки, які це зламали, вже знайдені і понесуть відповідальність згідно закону.

Але залишається неприємний осад і зменшується бажання щось робити для людей", - йдеться у дописі.

Закликаємо свідомих, адекватних жителів, які дбають про благоустрій нашої громади, у разі коли вони стають очевидцями таких випадків, оперативно повідомляти про них поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці затримали заступницю голови Волинської облдержадміністрації

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити