image
 |  5 10 Листопада 2019 | 19:42

«Наступили олігархам на горло»: в мережу злили темник з’їзду «Слуги народу», – ЗМІ

Перед з’їздом пропрезидентської партії “Слуга народу” в мережу злили так званий темник – документ з тезами, які будуть звучати в ході заходу з вуст парламентаріїв.

Відповідний документ опублікував Telegram-канал “Темний Лицар”.

У темнику “Слуга народу” намагається виправдатися за негативну інформаційну кампанію проти неї і стверджує, що це нібито справа рук олігархів.

Також, як інформує "Вголос", представники партії спростовують свої невдачі і пояснюють це реальними змінами а країні.

“Інформаційні атаки проти нас свідчать, що в країні почалися зміни”, “Ми почали наступати олігархам на горло. Верховна Рада ухвалила закон про відновлення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення, почалася боротьба з монополіями, несплатою податків. Вони втрачають реальні гроші й почали мстити нам за це.

Наші супротивники не можуть виступати проти наших законопроєктів, тому що їх підтримує суспільство, громадські організації, міжнародні партнери України. Складно виступати проти кроків до миру, які ми здійснюємо. Складно виступати проти війни з корупцією, яку ми ведемо. Тому вони лізуть в сферу особистого життя, а часом просто поширюють брехню і чутки”, – йдеться в документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прямо на дитячому майданчику: у Луцьку жіночку спіймали «на гарячому» (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити