image
 |  2 20 Липня 2018 | 10:42

«Злочини українських націоналістів на Волині» у Польщі ілюструють фотографією знищеного АК українського села Сагринь

КИЇВ. 20 липня. УНН. Канцелярія прем’єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького видала фото знищеного під час війни українського села за докази "злочинів українських націоналістів на Волині". Про це у Facebook повідомив голова Національного інституту пам'яті України Володимир В'ятрович, - передає УНН.
"Канцелярія прем'єр-міністра Польщі Моравецького ілюструє "злочини українських націоналістів на Волині" фотографією знищеного вояками АК українського села Сагринь. Це та історична правда про яку так часто говорять польські політики?", - заявив В'ятрович.

Нагадаємо, раніше В'ятрович заявив, що Україна повинна продовжувати докладати зусилля для того, щоб парламентарі Польщі виправили абсурдні помилки у законі про Інститут національної пам’яті Польщі, де передбачено реальне ув’язнення за заперечення "злочинів українських націоналістів".
В МЗС Польщі відзначали, що питання спільної декларації між Україною та Польщею щодо історичних питань “в даний час навіть не стоїть на горизонті”.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити