image
 |  0 12 Січня 2019 | 14:00

Зловмисник залишив лучанку без шуби

Співробітники Луцького відділу поліції встановили особу зловмисника, який обікрав помешкання 28-річної лучанки. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йому загрожує, зокрема, до шести років позбавлення волі.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

У грудні минулого року невідомий зловмисник проник до помешкання 28-річної лучанки звідки викрав телевізор, ноутбук «Asus», жіночу шубу та інші речі.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 36-річний житель обласного центру. Частину викрадених речей вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Луцьку: жінка, за кермом авто, врізалась у маршрутку (ФОТО)

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Мова йде про крадіжку, поєднану з проникненням у житло. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити