image
 |  7 8 Травня 2020 | 17:29

ЗМІ заборонили з'являтись: у Волинській ОДА проведуть таємну нараду щодо обмління Світязя

Нараду щодо обміління Світязя скасували, а наступну проведуть у закритому режимі.

Про це пише Волинська ОДА.

Нараду з питань обміління Світязя та правомірності руйнування меліоративних систем, яка мала відбутися у Волинській обласній державній адміністрації 8 травня, довелося скасувати.

Таке рішення прийняли учасники зібрання, оскільки на засіданні планували обговорити, зокрема й конфіденційну інформацію, яка стосувалася ймовірних причин обміління Шацьких озер.

Однак на засідання прийшла знімальна група «Перший –TV.Луцьк», учасники засідання вирішили припинити засідання, а наступне провести у закритому режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після двох місяців карантину у Волинській ОДА пообіцяли проводити брифінги у вихідні

Представники правоохоронних органів, СБУ та прокуратури Волинської області, Регіонального офісу водних ресурсів, Державної екологічної інспекції у Волинській області, Управління агропромислового розвитку та управління екології Волинської обласної державної адміністрації відмовилися у присутності преси обговорювати питання обміління Світязю у запланованому форматі.

Начальник Державної екологічної служби у Волинській області Олександр Кралюк, зокрема зазначив, що він не зможе говорити у присутності представників ЗМІ, оскільки його доповідь містить інформацію з обмеженим доступом. Тож засідання вирішили припинити через недоцільність її проведення у такому режимі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити