image
 |  0 15 Лютого 2019 | 13:21

Знайшли свідків ДТП у Луцьку, за участі сміттєвоза

Водійці "Шкоди Октавіа", яка потрапила в ДТП у Луцьку 13 лютого, вдалося відшукати свідка автопригоди - чоловіка, який їхав прямо за нею.

Віталій, який став свідком дивної автопригоди, - інформує Волинь24.

"Шкода" стояла на світлофорі, я стояв за нею. Щойно ввімкнулося зелене світло - вона рушила. Проїхала може метрів два як раптом зліва вилетіла вантажівка. Все було так шивдко, що в дівчини не було шансів зреагувати. Однозначно водій ГАЗ порушив правила, він мусив її пропустити", - розповідає Віталій.

"Я не зупинявся, бо не думав, що там можуть бути якісь проблеми", - зізнається Віталій.

Машина Катерини отримала незначні пошкодження. Водій вантажівки спершу визнав свою вину, втім, коли прибули представники Луцькспецкомунтрансу і поліції, винною в автопригоді визнали Катерину та відібрали у дівчини водійські права.

Адвокатеса дівчини не збагне у чому складність ситуації.

"Вперше у своїй практиці стикаюся з таким. Страхова компанія відшкодувала б всі збитки, тобто Луцькспецкомунтранс не поніс би жодних матеріальних витрат", - вважає правозахисниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанку обурили водії, що їдуть на червоне, коли пішоходи переходять дорогу

Погожується з адвокатесою і директор комунального підприємства "Луцькспецкомунтранс" Валерій Кузьмич.

"У нас всі машини застраховані. Якщо машина не застрахована - її не випускають у рейс. Застрахована була і в цьому випадку. Хто з водїв винен - буде вирішиувати поліція і суд. Я не компетентний орган, але звісно мені хотілося б, щоб не мій водій був винен", - розповіадає Валерій Кузьмич.

Наразі Катерина збирає докази своєї невинуватості і готується до суду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити