image
 |  124 1 Березня 2024 | 17:14

Знищених російських літаків буде більше, - Повітряні сили

Українські війська частіше вражатимуть бойові літаки РФ.

Україна вже має засоби, які можуть діставати російські винищувачі. Про це в ефірі національного телемарафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає ВолиньUA.

Він прокоментував нещодавні знищення російських літаків Су-34/35.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині стався землетрус магнітудою 3,6 бала

"На жаль, росіяни і м'ясні штурми не припиняють, і як командувач Повітряних сил казав, і м'ясні авіаційні атаки, тобто, не можуть второпати, що тут їх не чекають, що будуть вони дедалі частіше попадати у зону ураження нашої протиповітряної оборони, так як є у нас вже сьогодні засоби, які можуть їх діставати. Так, цих засобів мало, які можуть бити на далекі відстані, але вони є і на півночі, і на півдні, і на сході нашої країни", - сказав Ігнат.

Однак, за його словами, загарбники вже роблять певні висновки.

"Не завжди вдається знищувати російських льотчиків. У них теж є протиракетні маневри. Є різні способи уникнути від потрапляння в літак. Але, як ви бачите, частенько їм це не вдається. Тому, російські льотчики вже відчувають те, що вони під прицілом, і це дуже добре. Залишається дочекатися ще більшого постачання від наших партнерів тих систем, які можуть їх знищувати, а також і літаків F16", - додав Ігнат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити