image
 |  22 16 Вересня 2020 | 17:52

Знову заїжджий: повідомили ім'я першого заступника голови Волинської ОДА

На посаду першого заступника голови Волинської облдержадміністрації уряд погодив кандидатуру Сергія Мовенка, який до цього працював заступником голови Маневицької РДА.

Відповідне кадрове рішення Кабмін прийняв на засіданні 16 вересня, повідомив у фейсбуці представник уряду у парламенті Василь Мокан, - інформує Перший.

«Погодити призначення (за проєктами протокольних рішень Кабінету Міністрів України) Мовенка Сергія Олександровича першим заступником голови Волинської обласної державної адміністрації», – йдеться у повідомленні Мокана.

Нагадаємо, Мовенко родом із Луганської області. На посаді заступника голови Маневицької РДА він працював із 14 липня 2020 року.

16 січня 2020 року він подав декларацію як кандидат на посаду голови районної державної адміністрації Волинської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція спіймала «на гарячому» 33-річного жителя Нововолинська

Нагадаємо, свого попереднього першого заступника Леоніда Кирильчука Юрій Погуляйко звільнив у квітні 2020-го. Кирильчук пропрацював на посаді близько місяця.

У липні суд визнав розпорядження очільника ОДА від 27 квітня про звільнення Кирильчука незаконним та вирішив поновити чиновника на посаді з 28 квітня. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити