image
 |  4 1 Листопада 2017 | 11:24

Туалет у центрі Луцька знову здали в оренду

Історія із неробочим туалетом в центрі Луцька на Театральному майдані знайшла своє продовження.

Так, сьогодні 1 листопада 2017 року, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради було прийнято рішення про передачу ТзОВ “ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС” в оренду громадської вбиральні, яка вже багато років перебувала в оренді іншого суб’єкта господарювання.

Мало того, рішення сесії Луцької міської ради, яким у минулому було надано дозвіл на реконструкцію цього приміщення не скасовано.

Разом з цим, викликає подив один із пунктів самого рішення, де зокрема зазначено: «Встановити для орендаря обов’язкові умови договору оренди нежитлового приміщення: …забезпечення роботи (функціонування) громадської вбиральні до 15.08.2018;». А сам договір оренди має діяти протягом терміну з 01.11.2017 до 30.09.2020.

Тобто цілком логічно постає питання що ж там буде протягом строку з серпня 2018 до вересня 2020 років? Та й взагалі, чи залишиться там громадська вбиральня?

Такий проект рішення не міг набрати потрібної кількості голосів. Однак виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт двічі повторно ставив на голосування цей проект, допоки з третьої спробу не було прийнято так комусь потрібне рішення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити