image
 |  5 2 Червня 2020 | 08:48

Зняли фільм про спортсмена борцівського клубу з Волині, який у 19 років став тричі чемпіоном

Днями у мережу виклали фільм про спортсмена та тренера борцівського клубу GARDA Дмитра Ковальчука. Нещодавно він святкував своє День народження, до якого і приурочили опублікування відео.

Дмитро Ковальчук – лучанин, який у свої 19 років має статус чемпіона України з бразильського джиу-джитсу, бойового самбо та ММА. Також він срібний призер чемпіонату Європи з бойового самбо. І має звання кандидата у майстри спорту з грепплінгу. 

Усі ці здобутки йому вдалося отримати за останні два роки, що свідчить про його швидку та ефективну підготовку як спортсмена тренерами клубу. Аби зафіксувати цю успішну історію, у команди клубу виникла ідея створення фільму про спортсмена. 

«У фільмі розкрито історію звичайного хлопця з вулиці, який шукав спосіб стати кращим і сильнішим та вирішив піти у спорт, а не змагатися кулаками на вулиці. Це історія про те, що чемпіонами не народжуються, а стають. Люди досягають такого завдяки своїй наполегливій праці. Чемпіоном може стати кожен, хто працює над собою. Саме тому ми вирішили створити такий соціально орієнтований фільм на прикладі Дмитра, щоб показати, що спокуси вулиці реально перемогти і досягти потужних результатів», – пояснює головний тренер клубу GARDA Михайло Савчук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Разумкову – лапті»: під Радою провели мітинг через наступ на українську мову (ФОТО)

Фільм готувався майже два місяці. Реалізувати таку ідею вдалося за підтримки постійного спонсора клубу компанії WEST AUTO HUB. 

 Над створенням відео працювали: Михайло Савчук, Іван Сильман, Марія Доманська, Юрі Собі, Віктор Безпалько та студія Vidomotion.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити