image
 |  47 11 Жовтня 2023 | 21:11

Золоті браслети – прикраси які доповнюють будь-який образ

Існує кілька правил, як створити модний, стильний ювелірний арсенал. І згідно цих «стандартів», є кілька прикрас, які мають бути в гардеробі кожної модниці і навіть модника. До речі, навіть якщо ви не вважаєте себе ні трендсеттером, ні послідовником всього модного, ця прикраса буде дуже актуальною в вашому арсеналі.

Мова йде про золоті браслети, які доречні в тандемі з різними нарядами. А оскільки майстри пропонують рішення в самих різних стилістичних варіаціях, то підібрати браслет до вже існуючого вашого ювелірного гардеробу буде не складно. Також покупцям доступні варіанти, які стануть родзинкою чи акцентом вашого луку. Особливо такі розкішні моделі актуальні як доповнення вечірньої сукні чи урочистого образу. Консультанти УкрЗолото, асортимент якого постійно поповнюється, радять оцінити доступні колекції за допомогою фото. Також варто ознайомитися з описами. Так ви дізнаєтеся в якому стилі виконаний браслет, з якого сплаву і які елементи використані для його декору.

І для джентельменів і для панянок

Золоті браслети присутні в колекціях всіх виробників, бо ця прикраса дуже популярна. По-перше, вона доречна і в жіночому арсеналі і чоловічому. Навіть існують серії для дітей, яким теж можна підібрати акуратний лаконічний браслетик.

По-друге, прикраса ідеально вписується в різні луки. Тим більше, що майстри створюють коштовності в різних дизайнах і стилях. Доступні навіть кілька версій браслетів з золота. Популярними є як браслети а-ля ланцюжок, так і «жорсткі».

Ланцюжкоподібні вироби, як і ланцюжки, на шию, можуть бути виконані в різних техніках плетіння. Це дозволяє підбирати прикраси в єдиному виконанні і тим самим створювати стильні ансамблі. Щодо «жорстких» варіацій, то це може бути як плаский браслет у вигляді зігнутої пластини, так і об’ємний, який нагадує тоненький шнурок або навпаки масивну «трубу». Оскільки для створення прикрас використовуються різні сплави високопробного золота, то купити золотий браслет вийде в червоному або жовтому, рожевому чи білому відтінку. До речі, якщо у вас чутлива шкіра і від носіння таких прикрас як браслети ви відмовляєтеся, зверніть увагу на вироби з білого голда.

Родієве покриття додає металу блиску, робить його більш витривалим і зносостійким, а головне – перетворює на безпечний, бо завдяки родію золото стає повністю гіпоалергенним.

І нарешті відрізняються золоті браслети за ціною і декоративним оформленням. Для створення стильних рішень майстри використовують:

• Коштовні каміння;

• Діамантове гранування;

• Кристали;

• Емаль;

• Кераміку;

• Атласні стрічки.

Все це дозволяє запропонувати покупцям максимально широкий асортимент і консультанти UkrZoloto допоможуть вам розібратися з усім цим різноманіттям.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити