image
 |  2 2 Лютого 2022 | 07:14

Зоозахисники забрали у волинянина собаку, в якого відсутні дві лапи (ВІДЕО)

Спілка зооволонтерів та зоозахисників міста Володимир звернулась за допомогою до спільноти «Твій Володимир». Попередньо було повідомлено про виявлений факт жорстокого знущання над твариною.

Про це пишуть у спільноті.

Прибувши на місце інциденту, присутні розпочали шукати очевидців та розпитувати сусідів про існуючу ситуацію. Оглянувши подвір’я одного з будинків ми знайшли буду, у якій знаходився песик з відсутніми двома лапами, який здатний був і надалі пересуватись. На місце відразу була викликана Володимир-Волинський районний відділ поліції та слідчо-оперативна група, яка прибула миттєво. Незабаром з’явився і син господаря тварини. Як розповів чоловік, пес був відсутній декілька днів і про ситуацію з травмами йому не було відомо. Собака виглядала доглянутою та ситою.

Спільно з волонтерами поліцейські відвезли тварину ветеринару Сергію Тернову для надання ветеринарної допомоги. Зараз життю «Жоріка» нічого не загрожує, він знаходиться на перетримці у волонтерів, для надання медикаментозного лікування, після чого господар готовий забрати його на догляд.

Волонтери та зоозахисники пізніше повідомили, що на околицях інциденту місцеві неодноразово бачили зграї собак, котрі агресивно поводились один з одним та з людьми. Небайдужі активісти вкотре наголошують та просять усіх жителів нашої, сусідніх громад ставитись відповідально до своїх улюбленців, не відпускати їх на прогулянки без нагляду, а особливо собак агресивних порід.

Допомогти волонтерам по догляду за безпритульним тваринам можна за реквізитами: 5168 7427 2221 5773 Волошина Наталія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Доманове» та «Ягодині» виявили контрабанду цигарок (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити