image
 |  2 25 Лютого 2018 | 18:15

«Зоря» перемогла «Ворсклу», а «Олімпік» – «Сталь»

В матчі претендентів на бронзу української Прем'єр-ліги «Зоря» здолала «Ворсклу».
У першому таймі був нудний футбол у центрі поля. Небезпечних моментів не було. Після перерви підопічні Вернидуба почали пресингувати суперника, змушували «Ворсклу» помилятись і нарешті почали створювати моменти.
І це принесло «Зорі» результат. На 68-й хвилині Сапай грубо сфолив проти Фопала в центрі поля, отримав другий гірчичник і залишив «Ворсклу» в меншості. Чисельну перевагу «Зоря» реалізувала уже за три хвилини. Артем Гордієнко підхопив м'яч після помилки Шуста, який невдало зіграв на виході після прострілу Тимчика, і спокійно відправив його в сітку. А ще за п'ять справжній шедевр виконав Юрі. Бразилець прийняв у районі одинадцятиметрової позначки подачу від Караваєва, обробив м'яч і відправив його в кут воріт ударом через себе в падінні. Довершив розгром Громов, який після контратаки спокійно відправив м'яч у «дев'ятку» воріт Шуста. Перемога дозволила «Зорі» скоротити відставання від «Ворскли», яка іде третьою. У полтавців зараз 34 очки, у луганців – на бал менше.
У паралельному матчі донецький «Олімпік» здолав кам'янську «Сталь». У цій грі найцікавіше також відбулося після перерви. На 67-й хвилині Кисіль відкрив рахунок, а на 75-й Джонатан сфолив у своїй штрафній – Біленький впевнено реалізував пенальті. 2:0
Таким чином, донецька команда перемогла і продовжила боротьбу за першу шістку, зайнявши п'яте місце з 28 очками. «Сталь», в свою чергу, втратила шанс наздогнати передостанній «Чорноморець», посідаючи 12 місце з 15 очками.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити