image
 |  9 20 Грудня 2022 | 18:13

Зрадника, який у 2014 році підняв у Харкові триколор, спіймали через 8 років (ФОТО)

Прокуратура викрила чоловіка, який у 2014 році піднімав російський триколор над Харківською міськрадою – його шукали 8 років.

Про це інформує Офіс генерального прокурора у Telegram, СБУ.

"Харківська обласна прокуратура спільно з СБУ викрили харків’янина, який 8 років переховувався від українського правосуддя та активно підтримував "руський мир". За даними слідство, чоловік у лютому 2014 року піднімав російський прапор разом з георгіївською стрічкою над будівлею Харківської міської ради під час прокремлівських мітингів".

Під час обшуку за місцем його тимчасового проживання у Харкові правоохоронці виявили прапори РФ та георгіївські стрічки, снайперську гвинтівку з оптикою, самозарядну гвинтівку Z-10 та набої до вогнепальної зброї калібру 7,62 мм.

Чоловікові повідомили про підозру у посяганні на територіальну цілісність та недоторканність України, а також у придбанні та зберіганні боєприпасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 110, ч. 1 ст. 263 КК України).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити