image
 |  81 6 Вересня 2024 | 10:23

Зрубав вільху, березу та вербу: судили волинянина

У березні цього року Державна екологічна інспекція у Волинській області в рамках кримінального провадження звернулася до суду з цивільним позовом про стягнення з порушника шкоди у розмірі 227 640 грн. за незаконну порубку 46 дерев порід «вільха», «береза», «верба».

Про це інформує Державна екологічна інспекція у Волинській області, - пише ВолиньUA.

Так, за матеріали справи, що надійшли до Інспекції від Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області по факту виявлення у лісовому масиві незаконної порубки 46 сироростучих дерев породи «вільха, береза, верба» у спосіб спилювання за допомогою бензопили, встановлено особу, що вчинила дане правопорушення, внаслідок якого було спричинено тяжкі наслідки навколишньому природному середовищу.

Вироком Турійського районного суду Волинської області порушника визнано винним, цивільний позов Державної екологічної інспекції у Волинській області про відшкодування збитків, завданих внаслідок вчинення злочину задоволено та винну особу зобов’язано сплатити збитки на користь держави в особі ДЕІ у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Волині збудують вітрові електростанції

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити