image
 |  2 26 Квітня 2022 | 15:54

«Зрушимо небо та землю», щоб допомогти Україні», - глава міноборони США пообіцяв допомогу Києву

Міністр оборони США Ллойд Остін під час зустрічі глав 40 оборонних відомств на базі Рамштейн у Німеччині заявив, що США та їхні союзники здивують «небо і землю», щоб допомогти Україні.

Як повідомляє The Telegraph, виступаючи на авіабазі Рамштайн на південному заході Німеччини, міністр оборони США Ллойд Остін пообіцяв «допомогти Україні виграти боротьбу з несправедливим вторгненням Росії та зміцнити оборону України для завтрашніх викликів».

Остін сказав:

"Як ми бачимо сьогодні вранці, країни всього світу єдині у нашій рішучості підтримати Україну у її боротьбі проти імперіалістичної агресії Росії. Україна явно вірить, що може перемогти, і все тут також", - сказав він.

Своєю чергою прессекретар Пентагону Джон Кірбі заявив, що у Росії «слабші збройні сили», які «багато в чому виснажені».

В інтерв'ю CNN Кірбі сказав:

"У них слабша армія. Зараз вони слабша держава і знову ізолюють себе. Їхня економіка в руїнах. Збройні сили (рф) виснажені у багатьох відносинах, не повністю, але, безумовно, вони зазнали втрат під час цього вторгнення в Україну", - сказав він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити