image
 |  2 1 Листопада 2023 | 14:18

ЗСУ назвали один із найгарячіших напрямків

Куп'янський напрямок є одним із найгарячіших на лінії фронту.

Українські військові тримають оборону, а ворог не має стратегічних успіхів. Про це вчора на брифінгу сказав начальник служби зв'язків із громадськістю Командування Сухопутних військ Збройних сил України Володимир Фітьо, повідомив "Інтерфакс-Україна".

"Цей напрямок - один із найгарячіших на всій лінії фронту. Ворог має на меті повторно окупувати Куп'янськ, це важливий логістичний центр, через який під час минулої окупації здійснювалося постачання провізії, боєприпасів", - сказав Фітьо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ за добу знищили 680 окупантів і 30 ворожих ББМ

"Наші військові мужньо тримають оборону і дають гідну відсіч російським окупантам", - сказав пресофіцер.

Позаминулої доби на Куп'янському напрямку ворог зазнав втрат у кількості 112 військових.

Також українські воїни знищили 28 одиниць військової техніки росіян, з якої п'ять танків і чотири бойові броньовані машини.

Ворог атакував двічі поблизу Синьківки, завдав восьми авіаударів, застосував 16 дронів-камікадзе, загалом здійснив 736 обстрілів.

"Ситуація загалом на лінії фронту загострилася з початку місяця. На Куп'янському напрямку ми спостерігали за ворогом, бачили його підготовку. Бачили, що ворог збирає свої сили та ресурси. Ми також готувалися, укріплювалися, підтягували резерви", - сказав Фітьо.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити