image
 |  7 2 Серпня 2023 | 14:18

ЗСУ вибили ворога з позицій в районі Андріївки

Українські захисники вибили ворога з позицій південніше Андріївки, що в районі Бахмута.

Про це інформує Генштаб ЗСУ, - пише ВолиньUA.

"На бахмутському напрямку наші війська продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут. В ході ведення Силами оборони наступальних дій противник вимушено відійшов з позицій в районі південніше Андріївки, безуспішно намагався відновити втрачене положення північніше та західніше Кліщіївки, а також північно-західніше Курдюмівки. Важкі бої тривають".

Також Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на мелітопольському та бердянському напрямках, закріплюючись на досягнутих рубежах.

Генштаб ЗСУ повідомляє, що ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці. Водночас противник продовжує чинити потужний опір, здійснює переміщення підрозділів та військ, задіює резерви.

Нагадаємо: Коментуючи інформацію стосовно бойових дій поблизу Андріївки, Череватий уточнив, що можливе звільнення цього населеного пункту покращить тактичне положення наших сил і дозволить розвинути успіх з метою оточення або витіснення військ противника з Бахмута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 10 безпілотників атакували вночі Київ: всі знищено

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити