image
 |  2 23 Серпня 2022 | 12:21

ЗСУ знищили комплекси "Бук" і "Сані"

На південних рубежах захисту українські військові знищили 17 загарбників, зенітно-ракетний комплекс "Бук", буксирований мінометний комплекс "Сані" та іншу техніку ворога.

Про це інформує оперативне командування "Південь".

"Протягом дня ракетами повітряного базування атаковано Одещину і Миколаївщину. В першому випадку йшлося про Х-59 та об’єкт інфраструктури регіону, в другому – ракета Х-31 спрямована в район Коблевого збита силами протиповітряної оборони над морем. Втрат і руйнувань нема.

Гелікоптерами та штурмовою авіацією ворог 8 разів атакував наші позиції вздовж лінії зіткнення. Без наших втрат".

Натомість українська авіація вдарила по опорному пункту, районах зосередження живої сили, озброєння та техніки, складах боєприпасів та по засобах протиповітряної оборони окупантів.

У поєднанні з виконанням вогневих завдань ракетно-артилерійськими підрозділами, забезпечено такі втрати ворога:17 загарбників, 1 зенітно-ракетний комплекс "Бук", 1 буксирований мінометний комплекс "Сані" 120 мм калібру, 5 одиниць автомобільної та броньованої техніки.

Суттєве ураження нанесено Антонівському мосту, підтверджено вагому ступень пошкодження мосту через Каховську ГЕС, знищено склад ворожих боєприпасів у Каховці.

У Чорному морі серед 13 кораблів, що маневрують вздовж кримського узбережжя, укриваючись в ракетно безпечних для себе районах,4 ракетоносії, серед яких 1 підводний, споряджені 28 ракетами типу "Калібр".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити