image
 |  0 31 Жовтня 2022 | 13:19

ЗСУ знищили ворожі склади боєприпасів, гаубицю і зенітну установку

На південних рубежах захисту України Сили оборони виконали 156 вогневих завдань, знищивши склади боєприпасів, гаубицю і зенітну установку ворога.

Про це інформує оперативне командування "Південь".

"Серед дня (у неділю – ред.) ворог обстрілював Куцурубську громаду на Миколаївщині з РСЗВ та важкої артилерії. Без людських втрат та руйнувань.

Штурмовою авіацією і ударними гелікоптерами ворог тричі атакував наші позиції та звільнені населені пункти Бериславського району. У відповідь наші авіатори також тричі атакували райони зосередження ворожої живої сили та техніки, а воїни-зенітники влучно збили черговий Су-25".

Ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони півдня виконали 156 вогневих завдань.

Підтверджені втрати ворога наразі складають 27 загарбників, танк, 2 міномети, самохідна крупнокаліберна гаубиця "Акація", 23-мм зенітна установка та 5 одиниць авто-бронетехніки.

У Баштанському і Бериславському районах знищено 2 ворожих склади боєприпасів.

За даними ОК "Південь", корабельне угруповання ворожих сил в Чорному морі налічує 8 кораблів, маневрує під прикриттям кримського узбережжя. Напоготові до застосування 2 надводних ракетоносії з 16-ма "Калібрами".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити