image
 |  4 30 Березня 2021 | 22:20

Зупинений підрахунок: ЦВК замінила частину виборчкому в окрузі на Івано-Франківщині

Центральна виборча комісія 30 березня обрала нових голову і трьох членів виборчої комісії №87, яка "розгубила" кворум і припинила підрахунок голосів за кандидатів у нардепи спортсмена Василя Вірастюка та представника ВО "Свобода" Руслана Кошулинського.

Про це інформує громадянська мережа "Опора".

Як повідомляє представник мережі з місця подій на Івано-Франківщині, відбулась заміна голови виборчої комісії Руслана Кашнікова на Олексія Остроухова (представники партії "Голос"), а також Василя Білоуса на Олександра Єгорова ("Свобода"), Дениса Жилюка на Євгенія Павлусенка ("Голос") та Івана Федіва на Сергія Калугіна ("Слуга народу").

Передісторія від "УП":

Кілька членів і голова виборчої комісії округу №87, що розташована у Надвірній Івано-Франківської області, залишили місце роботи, що призвело до втрати комісією кворуму і неможливості продовжити підрахунок голосів на довиборах у Верховну Раду.

Тут до парламенту балотуються, серед інших, Вірастюк і Кошулинський.

Станом на зараз там є дані про 67,5% порахованих голосів. У Вірастюка, який іде від "Слуги народу", наразі – 31,3% підтримки, у кандидата від "Свободи" Руслана Кошулинського – 28,9%, у кандидата від партії "За майбутнє" Олександра Шевченка – 28,8%.

Інші претенденти далеко позаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки заробили за минулий рік перші посадовці Ковеля?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити