image
 |  0 20 Лютого 2019 | 13:22

Зупинили, бо порушив правила: у волинянина забрали авто (ФОТО)

Співробітники групи реагування патрульної поліції Ковельського відділу поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Volkswagen passat» під керуванням 35-річного ковельчанина. Під час перевірки документів поліцейські виявили ознаки підробки у реєстраційних документах на транспортний засіб. За фактом підроблення документів слідчі відкрили кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Ковельського відділу поліції. Поліцейські провели першочергові слідчі дії. Транспортний засіб вилучили та помістили на майданчик для тимчасового тримання транспортних засобів Ковельського відділу поліції.

Триває досудове слідство за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України. Мова йде про підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів. Санкція статті передбачає, зокрема обмеження волі на строк до двох років.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хороший розгін: у Луцьку на парковці водій на швидкості врізався в авто (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити