image
 |  2 15 Вересня 2019 | 10:22

Зустріч «нормандської четвірки» закінчиться або нічим, або здачею інтересів України, - Хмара

Ситуація у світі змінюється не на користь України, а наші "західні партнери" є партнерами нашого ворога. В таких умовах не можна розраховувати на позитивні для нашої країни результати зустрічі "нормандської четвірки".

Про це в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі "Україна" заявив Герой України, дисидент, народний депутат кількох скликань Степан Хмара, - інформує Цензор.НЕТ.

"Війна ще не скоро закінчиться, якщо розуміти, хто наш ворог і чого він хоче. І, на жаль, у світі ситуація поки змінюється не на нашу користь. Тому що так звані наші "західні партнери" фактично є партнерами нашого ворога", - сказав він.

Хмара уточнив, що має на увазі перш за все президента Франції Емманюеля Макрона і керівництво Німеччини.

Читайте також: «Слуги якого народу?»: Тягнибок розкритикував Зеленського за кадрові призначення

"Тому дуже важко буде нашому президентові. І якщо відбудеться зустріч "нормандської четвірки", то можливі 2 виходи. Або ця зустріч закінчиться нічим, або вона може початися такою повільної здачею інтересів України, якщо дійсно розглядатиметься план Штайнмаєра", - додав він.

"Я хотів би відразу попередити нашого президента, що ця пропозиція Штайнмаєра має бути взагалі відкинута Україною від обговорення, оскільки це план капітуляції", - підсумував Хмара.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити