image
 |  20 12 Вересня 2022 | 15:20

Звільнений голова Луцької РВА Кец заявив, що не писав заяву

Екс-очільник Луцької РВА Володимир Кец заявив, що не писав заяву на звільнення. Проте каже, що оскаржувати цього рішення не буде.

Звернення начальника Луцької районної військової адміністрації Володимира Кеца опублікували на сторінці Луцької РДА.

"...Скажу чесно і відверто, моє звільнення базується на цинічному лицемірстві та мерзотних діях окремих посадових осіб ОВА, які, я з питань коректності, етики поведінки державних службовців не озвучую. Але вчинок цих осіб, для мене це не просто моральне «дно», це ще й протиправні дії у вигляді підробки документів і подання в останні дні липня, нібито від мого імені, заяви до Офісу Президента України про звільнення за власним бажанням, чи вірніше «за згодою сторін», яку я не писав і не надсилав.

Саме вони, такими діями дискредитують Президента держави і Уряд, породжують цілу низку риторичних запитань з боку суспільства і громадськості.

Однак, з огляду на те, що в країні йде війна, а ми як держава, ціною життя тисяч бійців в тому числі Волинян і безпосередньо мешканців громад нашого району («Слава Героям!»), ціною тисяч безневинних замордованих жертв цивільного населення («Вічна пам'ять!»), відстоюємо своє право на життя, я не зможу, не маю морального права в цих умовах піднімати якісь містечкові питання «районного масштабу» перед керівництвом країни.

Хай це залишається на совісті цих осіб, Бог їм суддя...", - йдеться у тексті зверення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити