image
 |  4 29 Жовтня 2018 | 16:21

Звільнили вчительку, яка не дала дитині шматок торта

Вчительку Наталію Толяренко, яка не дала учениці шматок торту, звільнили з посади. Тепер вона навчає студентів педагогічного ВНЗ.
Педагога звільнили минулого тижня, інформацію підтвердила директор Департаменту освіти Харківської міськради Ольга Деменко.
"Сьогодні розпочався навчальний процес. До занять Наталія Толяренко не приступила. Зараз уроки інформатики веде інший учитель. Я вважаю, що неприпустимо, коли така людина вчить дітей і готує вчителів", - розповіла Деменко.

Після інциденту вчителька все ще працює на півставки в Харківському національному педагогічному університеті (ХНПУ) ім. Сковороди. Ректор університету заявив, що підстав звільняти співробітницю немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили підозру жінці, яка втопила своїх дітей


"Як до доцента у мене немає до неї претензій. Інцидент стався в школі. Свою провину Наталія визнала. В університеті ми провели збори, поговорили з доцентами, пояснили ситуацію. Ми вчимо добром", - зазначив ректор ХНПУ ім. Сковороди Іван Прокопенко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити