image
 |  2 16 Липня 2020 | 12:18

З'явилися деталі жорстокого вбивства волинянки у Польщі (ФОТО)

У Польщі розслідують вбивство українки 26-річної Майї Ваколюк із Володимир-Волинського. Жінка стала жертвою 45-річного громадянина Молдови.

Її мати працює на одному з ринків міста. Друзі та знайомі Майї кажуть, що жінка була енергійною, життєрадісною, щирою, працьовитою, світлою людиною, яку любили та поважали усіх, хто її знав. Мала багато планів на майбутнє. Виховувала 2-річного синочка, якого дуже любила, і у якого незабаром день народження, - повідомляє "Володимир Media".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просять допомогти упізнати зниклого 18-річного волинянина (ФОТО)

Жінка з чоловіком були працівниками на овочепереробному господарстві в гміні В'явольниця. Мешкали в одному будинку, повідомляє dziennikwschodni.

Пулавські поліцейські спіймали чоловіка на місці злочину. Він не чинив опору. Щоб опитати його, довелося викликати перекладача, оскільки чоловік не розмовляє польською. Справу розслідує районна прокуратура в Пулавах. Мотив злочину поки що не відомий.

Підозрюваному у вбивстві загрожує до 25 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити