image
 |  0 16 Жовтня 2020 | 12:48

З'явилися області, де можна послабити карантин: чи є там Волинь?

Волинська область - досі не готова послаблювати карантин через високу захворюваність.

За минулу добу в Україні зафіксували новий коронавірусний антирекорд. 15 жовтня недугу виявили майже в 6 тисяч людей.

Від початку пандемії загальне число інфікованих подолало позначку в 287 тисяч. Відповідні дані навели у Міністерстві охорони здоров’я.

У відомстві зазначили, що станом на ранок п’ятниці, 16 жовтня, до послаблення карантинних обмежень досі не готові Київ та ще 23 регіони країни.

Зокрема, показникам для послаблення не відповідають Луганська, Черкаська, Дніпропетровська, Львівська, Вінницька, Чернігівська, Миколаївська, Херсонська, Донецька, Чернівецька, Полтавська та Закарпатська області.

Також до списку потрапили Тернопільська, Житомирська, Хмельницька, Івано-Франківська, Волинська, Київська, Рівненська, Харківська, Одеська, Сумська та Запорізька області.

Найвищий показник інфікування зафіксували на Сумщині. В регіоні на 100 тисяч населення припадає 336,3 хворих. Також невтішні показники у Харківській (297 заражених на 100 тис.) та Хмельницькій (293,1) областях.

Готовий до послаблення лише один регіон – Кіровоградська область.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Луцьком у природоохоронній зоні спускають воду у ставках (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити