image
 |  2 10 Березня 2023 | 12:51

З'явився проєкт рішення про демонтаж цегляної споруди біля кафе "Бригантина" у парку Луцька

У Луцьку хочуть демонтувати цегляну споруду біля кафе "Бригантина" в Центральному парку міста.

Відповідний проєкт рішення виконкому з'явився на сайті міської ради, - пише ВолиньUA.

Згідно з п.п. 9.3.5 Правил благоустрою міста Луцька,малі архітектурні форми та тимчасові споруди, які розміщені (встановлені або збудовані) без відповідної, оформленої в установленому порядку дозвільної документації, з відхиленням від проекту, вважаються самочинно розміщеними малими архітектурними формами, тимчасовими спорудами чи конструкціями, а використання земельної ділянки під ці споруди класифікується, як самовільне зайняття/захоплення землі. Вищезазначені об’єкти підлягають демонтажу.

До департаменту муніципальної варти звернулись депутати Луцької міської ради, щодо неналежного стану кафе «Бригантина» та прилеглої території. Інспектором департаменту муніципальної варти 09.02.2023 обстежено кафе «Бригантина» в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки та виявлено поруч занедбану цегляну господарську споруду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бригантина" у Центральному парку Луцька перетворилася в осередок занепаду

Згідно з інформацією департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами, дозвіл на встановлення вказаної споруди не видавався.

Відповідно до п.2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька, враховуючи занедбаний стан та відсутність дозвільних документів на розміщення, споруда біля кафе «Бригантина» в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки» підлягає демонтажу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити