image
 |  4 23 Вересня 2020 | 21:05

З'явився трейлер до фільму про українського мігранта, за який Польща хоче «Оскара»

У мережі з'явився офіційний трейлер до фільму Малгожати Шумовської й Міхала Енглєрта «Снігу більше ніколи не буде» (Śniegu już nigdy nie będzie).

Як пoвідoмляє «Yavp.pl», «Снігу більше ніколи не буде» є однією з найбільш очікуваних прем'єр цієї осені. Стрічка має з'явитися в широкому прокаті в Польщі з 16 жовтня 2020 року. Поки що глядачам запропонували трейлер на 2 хв.

Фільм «Снігу більше ніколи не буде» розповідає про українського мігранта, який стає масажистом за викликом для мешканців закритого житлового району, розташованого неподалік від Варшави. Його приземлена духовність і очевидні цілющі здібності – а також широкі плечі та гарна фізична форма – перетворюють чоловіка на джерело натхнення і об'єкт жаги для багатьох загублених душ у цій громаді.

Головну роль у стрічці зіграв британський актор українського походження Алек Утгофф.

Польща вже висунула фільм «Снігу більше ніколи не буде» кандидатом на найпрестижнішу кінопремію «Оскар». За статуетку картина змагатиметься у категорії «Найкращий повнометражний міжнародний фільм».

Наступну премію «Оскар» у США мають вручати в квітні 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща заявила про створення ліків від COVID-19

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити