image
 |  0 26 Лютого 2018 | 10:28

Зухвалість правоохоронних органів: Волинського адвоката повторно безпідставно затримали

У Луцьку вдруге затримали адвоката Павла Лозовського, якого звинувачують в корупційному злочині.
Про це стало відомо власкору «ВолиньUA».
Вчора, в неділю, 25 лютого, слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Сівчук виніс рішення яким відпустити під особисте зобов’язання раніше затриманого луцького адвоката Павла Лозовського.
Однак співробітники поліції та слідчий прокуратури в залі суду повторно затримали адвоката. Зі слів правозахисників такі дії працівників контролюючих органів  є незаконними, так як запобіжний захід обраний особисте зобов’язання.
Адвакатам Лозовського подано скарга слідчому судді до Луцького міськрайонного суду на незаконне затримання його клієнта підозрюваного в корупційному злочині. Попередньо відомо, що засідання відбудеться сьогодні 26 лютого в післяобідню пору.
Слід зазначити, що адвокат Павло Лозовський  є братом голови адмінсуду Олександра Лозовського.
Нагадаємо, що попередньо Волинський окружний адміністративний суд прокоментував затримання та обшук працівниками правоохоронних органів в приміщенні суду вказуючи на те, що це є тиском на суд. І в певній мірі голову адмінсуду Олександра Лозовського та його брата Павла Лозовського.
Будемо уважно слідкувати за перебігом подій

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити