image
 |  2 4 Квітня 2018 | 08:30

Ковельські бійці ДСНС після вибуху в квартирі під час пожежі врятували 2-х людей (ФОТО, ВІДЕО)

3 квітня о 16:45 до диспетчера служби порятунку надійшло повідомлення, що в місті Ковель на вулиці 40 років Перемоги в дев’ятиповерховому цегляному житловому будинку виникла пожежа.
Про це 04 квітня 2018 року повідомили в УДСНС України у Волинській області.
[embed]https://youtu.be/tiJNAxYU3WQ[/embed]
На місце події уже за 8 хвилини прибули три відділення чергових варт 4-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частини міста Ковеля Управління ДСНС у Волинській області. У ході розвідки рятувальники з’ясували, що в задимленому приміщенні на п’ятому поверсі перебувають люди, які самостійно не можуть покинути приміщення. Вогнеборці в складі ланок газодимозахисної служби потрапили у квартиру і на підлозі в коридорі віднайшли непритомного чоловіка, якого одразу ж евакуювали. В кімнаті на палаючому ліжку знаходився ще один непритомний чоловік, якого теж винесли з квартири, передали до рук медиків – каретою  «швидкої» його госпіталізували у лікарню. Один чоловік від госпіталізації відмовився.
на сайт.jpgО 17:05 рятувальники локалізували пожежу, о 17:21 – ліквідували.
За інформацією Сектору комунікації поліції Волинської області, на п’ятому поверсі девятиповерхового будинку пролунав вибух. Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України та з’ясовує усі обставини події.
На місце інциденту виїхали кервіники ГУНП в області та Ковельського відділу поліції, криміналістична лабораторія ГУНП, спеціалісти вибухотехнічного відділу, слідчо-оператвина група. За попередньою інформацією вибухнув предмет, схожий на гранату.
2 фото ковель рятування 2х людей на пожежі.jpgЗа цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Поліція з’ясовує усі обставини події.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити