image
 |  2 18 Травня 2018 | 08:34

У Ковелі хочуть остаточно заборонити торгувати спиртним уночі

Депутати Ковельської міськради мають намір заборонити торгувати у місті алкогольними та слабоалкогольними напоями в нічний час.
Про це інформує «ВолиньUA».
На сесію міської ради виноситься проект рішення  «Про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного). Подібне рішення у Ковелі було прийняте виконкомом. На сьогодні внесено зміни в законодавство і тепер місцеві ради уповноважені регулювати цей процес, а на порушників будуть накладатись штрафні санкції.
Рішенням пропонується обмежити роздрібну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного), у стаціонарних об’єктах торгівлі, малих архітектурних формах та у закладах торгівлі, розміщених в окремих будівлях, крім закладів ресторанного господарства, на території міста Ковеля з 22.00 до 08.00 години.
В разі прийняття чинність цього рішення поширюватиметься на всі суб'єкти господарювання на території міста незалежно від форм власності і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями.
Читайте також: П’яна ковельчанка систематично б’є 9-річну дочку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити