image
 |  9 5 Червня 2018 | 10:45

Горохівська райрада на Волині одностайно вимагає негайного ухвалення Антиолігархічного пакету законів

5 червня 2018 року Горохівська районна рада на Волині одноголосно підтримала звернення до Верховної Ради України щодо необхідності негайного ухвалення Антиолігархічного пакету законів.
Про це повідомляє власкор «ВолиньUA».
Проект внесла на розгляд сесії голова фракції ВО «Свобода» у Горохівській районній раді Валентина Магурчак.
Звернення підтримали всі 29 депутатів райради, присутніх у сесійній залі.
Валентина Магурчак подякувала присутнім за одностайність і висловила впевненість у тому, що така позиція – це розуміння важливості ухвалення в державі системних законів, спрямованих на ліквідацію олігархічної моделі в Україні. Адже це призводить до подальшого збагачення олігархів, злиття бізнесу і влади, тотальної корупції на найвищих щаблях влади та подальшого падіння української економіки і зубожіння простих українців.
Нагадаємо, що 31 травня 208 року аналогічне звернення прийняла Волинська обласна рада, а перед тим – іще декілька місцевих рад на Волині. Це зокрема: Ковельська міська, Шацька районна, Горохівська міська, Турійська селищна, Ратнівська районна, Іваничівська районна, Старовижівська районна та Ківерцівська міська ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити